Clarity Learning Centres, Danmark

Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Clarity Learning Center Danmark Aps
CVR nr: 40103775
Adresse: Buskelundhøjen 204, 8600 Silkeborg

Email: info@clc-danmark.dk

Telefon: 22658008

BETALING

  • VISA
  • Mastercard
  • Mobilepay, send os en mail til: info@clc-danmark.dk, hvis du ønsker at benytte Mobilepay
  • Vi tager ikke kortgebyrer

(Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU.  Hvis der er tala om American Express, kræves det, at I har en direkte indløsningsaftale med American Express.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

FRAGT

Vi sender printede hæfter indenfor Danmarks grænser, og henviser til at man kan benytte vores digitale produkter, hvis man bor udenfor Danmarks grænser.

Vi sender med DHL til pakkeshop og privat samt med Postnord.  Den faste fragtpris er 65 dkk

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt  flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.)

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (indsæt mailadresse) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

INGEN FORTRYDELSESRET

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Du har ingen fortrydelsesret på levering af digitalt indhold, f.eks. computerprogrammer, apps, spil, musik, film mv, som ikke leveres fysisk på f.eks. CD eller DVD, hvis du forinden har accepteret at download sættes i gang, eller din download er påbegyndt, og at din fortrydelsesret dermed mistes.

Så når du vælger at købe vores produkter i en downloadet version, og du har accepteret at download sættes i gang, eller du har påbegyndt din download, bortfalder din fortrydelsesret.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den

dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

VAREN SENDES TIL:

Clarity Learning Center Danmark

Buskelundhøjen 204

8600 Silkeborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan dog også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

VAREN SENDES TIL:

Clarity Learning Center Danmark
Buskelundhøjen 204
8600 Silkeborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, herunder hvilken fejl eller mangel, der er tale om

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Clarity Learning Center Danmark og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, såsom Payhip og Stripe der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.

I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det.

Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@clc-danmark.dk.

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på info@clc-danmark.dk eller tlf 22658008. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 4. september 2022

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Hent Fortrydelsesformular